« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
OPA :)

Što žene skrivaju od muškaraca godinu i pol?

Ako mislite da se radi o broju bivših partnera ili godinama, ljuto se varate - riječ je o puno važnijoj činjenici koja se vidi svakoga dana ...

Kad možete vidjeti pravo lice svoje drage
Kad možete vidjeti pravo lice svoje drage (Arhiva)
Više o

žene

,

šminka

,

veza

,

pravo lice

Žene vole šminku, to se dobro zna, no da je ljubav tako snažna, moramo priznati da nismo znali - pravo lice svoje drage možete se ponadati vidjeti nakon više od godinu i pol dana veze.

OK, istraživanje je provedeno u Velikoj Britaniji, no dovoljno je izaći na ulice naših gradova ili svratiti u neki noćni klub da bi se vidjelo kako po količini šminke Hrvatice nimalo ne zaostaju za Britankama.

Većina muškaraca pretpostavlja da žene skrivaju neke od svojih navika uljepšavanja, primjerice uklanjanje dlačica s lica ili depilacija, no vjerojatno će se začuditi kad čuju da tek svaka četvrta žena u roku kraćemo od godinu i pol dana pokaže partneru pravo lice, bez šminke.

Razlog takvom ponašanju je želja za savršenstvom, naravno, pa je tako ženama potrebno puno više vremena da se potpuno opuste i dozvole partneru da ih vide u prirodnom izdanju, za što je muškarcima potrebno puno, puno manje (ponekad i nažalost).

Čak petina žena izjavila je da je i godina i pol premalo vremena za pokazivanje pravog lica, a pet posto su bile hard core šminkerice - nikad se pred partnerom na svjetlu nisu pokazale bez šminke.

Vjerovali ili ne, muškarci su potpuno smotani kad je to u pitnaju - četvrtina njih nema ni najblažu ideju od čega se sastoje rituali uljepšavanja njihove drage, a golemih 70 posto njih smatra da tako treba i ostati.

 

15.01.2016. 21:41:00
Novi komentar
nužno
nužno