« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 11 godina
MLJAC

Što je to lagana večera?

Gotovo da i nema dijete koja ne spominje "laganu večeru", pa da vidimo što se to zapravo smije jesti ako pazite na liniju

Ovo je lagana večera
Ovo je lagana večera (Arhiva)
Više o

lagana hrana

,

tuna

,

bjelančevine

,

svježi sir

,

lagana večera

Nema gore gladi od one koja vas pogodi navečer, jer ta se utažuje na sve moguće načine, tople i hladne. No, kako naše tijelo ne koristi jednake količine energije noću i danju, ono što smažemo navečer obično se pretvori u masne naslage.

Stoga, evo par savjeta za one kojima navečer vrag ne da mira i stalno ruju po frižideru i elementima - neka vam posljednji obrok u danu bude barem tri sata prije spavanja, a namirnice koje ćete jesti neka budu što bogatije vlaknima, koja neće utjecati ni na san ni na liniju.

Recimo, dobar je izbor tunjevina, bogata bjelančevinama s malo šećera i kalorija. Možete je kombinirati sa svježim sirom koji ima kazeina, bjelančevina koja i u snu osigurava dovoljno energije tijelu, a kalorijski je prilično siromašana.

Popijte i čaj zaslađen medom koji će vam utoliti glad i osigurati miran i ugodan san. Sendviče, valjda vam je do sada postalo jasno, možete zaboraviti ...

07.06.2013. 16:07:00
Novi komentar
nužno
nužno