« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Skinite višak kilograma bržim metabolizmom

Tek je kraj siječnja i početak veljače vrijeme kad se najviše prejedamo, pa vam donosimo par savjeta za brzinski oporavak metabolizma i povratak u punu brzinu

Bržim metabolizmom do vitke linije
Bržim metabolizmom do vitke linije (Arhiva)
Više o

višak kilograma

,

skidanje kilograma

,

ubrzavanje metabolizma

Metabolizam je tek pred izazovima, jer ako ste mislili da su ga blagdani usporili, varate se - tek je kraj siječnja i početak veljače vrijeme kad se najviše prejedamo, pa vam donosimo par savjeta za brzinski oporavak metabolizma i povratak u punu brzinu.

>> Hrana koja snažno ubrzava metabolizam >>

Proteine nemojte izbjegavati niti slučajno, ma što vam razne dijete govorile - bolje će vas zasititi i treba potrošiti više energije (i kalorija) na njihovo probavljanje.

>> Par trikova za brži metabolizam >>

Pripazite da unosite dovoljno tekućine, i to vode i zelenog čaja. Voda će vas hidrirati i pomoći metabolizmu, a zeleni čaj sadrži katehin, antioksidans koji ubrzava metabolizam. Ako se uz to redovito naspavate svaku noć i radite kratke vježbe nekoliko puta tijekom dana, ubrzo će sve doći na svoje mjesto. Samo, naravno, trebate biti dosljedni ...

Za kraj, prebacite se na cjelovito - od žitarica do voća i povrća. Razloga je više: usta će vam biti zaposlenija, unosit ćete više vlakana i sagoriti 10 posto kalorija više, a i probava će vam biti više nego zahvalna.

25.01.2016. 11:19:00
Novi komentar
nužno
nužno