« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MLJAC

Sirova hrana za ljepšu kožu

Ljepota naše kože umnogome ovisi o tome što jedemo, a neke sirove namirnice napravit će puno više od skupih kremica

Ljepota počinje u tanjuru
Ljepota počinje u tanjuru (Arhiva)
Više o

ljepota

,

jabuke

,

orasi

,

špinat

,

prirodni recepti

,

lijepa koža

,

šumsko voće

,

citrusi

Lijepa koža želja je svake žene, a prije nego što se odlučite potrošiti pravo malo bogatstvo na kremice i losione, počnite s obnavljanjem kože iznutra stavljanjem pravih namirnica na svoj jelovnik.

>> Zdrava koža i mladolik izgled bez bora >>

Najbolji će učinak imati razna sirova hrana koju možete pojesti kao salatu ili smoothie, a najbolje je početi s običnim domaćim špinatom. Špinat ima sjajan učinak na kožu zbog visokog udjela vitamina A, B6, C i E koji će koži vratiti elastičnost. Bilo bi dobro da ga konzumirate tri puta tjedno kao dodatak drugim salatama ili u smoothieju.

>> Povrće koje pomlađuje kožu >>

Orasi su prepuni vitamina B, B1 i E koji imaju odličan učinak - sprječavaju lomljenje kolagena ispod kože i pospješuju cirkulaciju što će koži dati napetost i zdrav izgled. Nasjeckajte par oraha i pospite po salati, izvrsno će se uklopiti.

>> Voćem do lijepe kože >>

Jabuke i citrusi prepuni su vitamina C, ključnog antioksidansa koji pospješuje proizvodnju kolagena i kožu čini blistavom, glatkom i mekom, pa se oslonite na onu staru o jednoj jabuci svakog dana.

Za kraj, crveno šumsko voće također je puno antioksidansa i vlakana koji će spriječiti nastanak bora i povratiti sjaj vašoj koži.

25.11.2014. 11:19:00
Novi komentar
nužno
nužno