« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
RJEŠENJE

Seks je lijek za zimsku depresiju

Seks je općenito lijek protiv depresije, a kad se običnoj pridruže blagdanska i zimska, nema druge nego među plahte s partnerom

Ovako se najbolje liječi depresija
Ovako se najbolje liječi depresija (Shutterstock)
Više o

depresija

,

seks

,

najbolji seks

,

zimska depresija

,

blagdanska depresija

Vjerojatno se dobar dio čitatelja sjeća Života na sjeveru i depresije u koju su upadali protagonisti na dalekoj Aljasci. Kod nas nije tako drastično, no svejedno, zimi su dani kraći, sunčevog je svjetla manje i, posljedično, stiže zimska depresija.

Većina se osjeća tako da bi vrijeme najradije provodili sklupčani u uglu kauča, zamotani u dekicu, s raznim grickalicama i cugom pri ruci. Tuga, bezvoljnost i loše raspoloženje samo su neki od simptoma depresije, a stvarno ih se ne bi trebalo zanemarivati.

Istraživanje je pokazalo da je u sedam europskih zemalja svaki deseti zaposleni izostajao s posla zbog depresije, a sumnjamo da je kod nas bitno drugačije. Ovakvo loše stanje naročito pogađa muškarce koji čak gube volju za seksom. 

Recept je jednostavan - podijelite čokoladu s partnerom suprotnog spola, ona je i afrodizijak i lijek za borbu protiv depresije i stresa i zavucite se zajedno pod plahte na dobru dozu dopamina, hormona sreće koji će se izlučivati tijekom seksa, a naročito orgazama. 

Stoga, ne časite ni asa ... gasite računalo i u krevet :)

23.12.2012. 23:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Elizabeta
    27.12.2012. 23:26
    Povišeni sadržaj kolesterola u krvi kao jedan od osnovnih uzroka bolesti srca i krvožilnog sustava danas u svijetu ima za posljedicu najveći postotak smrtnosti.

    Stoga nije čudno koliko su traženi lijekovi za smanjenje razine kolesterola u krvi.

    No, najnovija zdravstvena upozorenja odnose se upravo na te popularne lijekove. Naime, tisuće korisnika prijavilo je nuspojave poput depresije i seksualnih problema.
    Srećne Božićne praznike
  2. avatar
    Jelena
    15.07.2013. 19:43
    Pazite da ne preterate sa čokoladom, pa da onda zafali seksa. Dakle, manje čokolade i više seksa!
Novi komentar
nužno
nužno