« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HE HE

Seks će biti puno bolji ako ...

Seks je prilično individualna stvar i svaki čovjek ima nešto specifično što mu poboljšava doživljaj, no ova tri savjeta mogu se primjeniti na svakoga

Da vam se ne dogodi nešto ovakvo
Da vam se ne dogodi nešto ovakvo (Shutterstock)
Više o

seks

,

voda

,

savjeti

,

čarape

,

bolji seks

,

jastuk

Savjeti o seksu tražena su roba, jer u ovo doba općedostupne pornografije standardi rastu, ma koliko to bilo sumanuto i lažno. Kako svaki čovjek ima neke svoje male tajne koje poboljšavaju seks, teško je dati neke općenite savjete, no ova će tri raditi kod barem 90 posto ljudi.

Tako se ženama preporučuje - nošenje čarapa tijekom seksa. Količina viceva o tipovima koji nose čarape u krevetu je enormna, no kod žena je to nešto potpuno drugačije - topla stopala smirit će dio mozga zadužen za anksioznost i strah, učinkovito opustiti ženu i omogućiti joj da lakše postigne orgazam.

Uz to, vrlo je važno da tijekom seksa ne dehidrirate, što će biti pogubno za libido, a kod žena će uzorkovati suhoću intimnog područja, što će definitivno upropastiti svaki pokušaj seksa. Stoga, dobro se napijte vode prije seksa.

Za kraj, najbolja seksualna igračka koju možete zamisliti je - jastuk ispod guze i donjeg dijela leđa. Tako ćete promijeniti kut penetracije, omogućiti muškarcu da tijelom trlja klitoris i orgazam je garantiran.

Jednostavno, nije li?

11.07.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno