« Žene
objavljeno prije 10 godina
DRAGI ...

Savršeni savjeti za zavođenje

Dovoljno je ponašati se prirodno, biti svoja i ne bojati se izraziti svoje mišljenje, više od toga vam stvarno ne treba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

zavođenje

Tracy Cox tvrdi da previše brige oko izgleda zapravo tjera muškarce, tako da na te segmente možda i nije potrebno trošiti toliko vremena, jer svaka osoba ima svoje kvalitete koje vrijedi istaknuti.

Tracy tvrdi da svaka osoba ima svoj podsvjesni seksi radar koji se aktivira u društvu osoba koje nam se sviđaju. Što se aktivira?

Za početak, entuzijazam koji je zarazan, što svi znamo - kad se netko nasmije, morate mu jednostavno uzvratiti osmijehom. 

Ako se uz vas muškarac osjeća kao jedini na svijetu jer vas ništa ne može omesti kad gledate u njega, on će sigurno pasti na vas. Bez greške. Uvijek.

Uz to, trebate cijeniti sami sebe, jer svi vole i poštuju osobu koja se ne boji reći što i kako misli, bez obzira na to slaže li se to s atmosferom. Nemojte dozvoliti da vas bilo što omete u tome.

Ako se uz to ne bojite dodira, ne bježite od njih i ne crvenite se kad vas dotakne muškarac, sigurno ćete biti popularni, a uz to ste svjesni svog tijela i ne bojite ga se istaknuti, zavođenje će vam biti lako i jednostavno.

 

29.05.2014. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno