objavljeno 29.05.2014. 21:32:00
DRAGI ...

Savršeni savjeti za zavođenje

Dovoljno je ponašati se prirodno, biti svoja i ne bojati se izraziti svoje mišljenje, više od toga vam stvarno ne treba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Tracy Cox tvrdi da previše brige oko izgleda zapravo tjera muškarce, tako da na te segmente možda i nije potrebno trošiti toliko vremena, jer svaka osoba ima svoje kvalitete koje vrijedi istaknuti.

Tracy tvrdi da svaka osoba ima svoj podsvjesni seksi radar koji se aktivira u društvu osoba koje nam se sviđaju. Što se aktivira?

Za početak, entuzijazam koji je zarazan, što svi znamo - kad se netko nasmije, morate mu jednostavno uzvratiti osmijehom. 

Ako se uz vas muškarac osjeća kao jedini na svijetu jer vas ništa ne može omesti kad gledate u njega, on će sigurno pasti na vas. Bez greške. Uvijek.

Uz to, trebate cijeniti sami sebe, jer svi vole i poštuju osobu koja se ne boji reći što i kako misli, bez obzira na to slaže li se to s atmosferom. Nemojte dozvoliti da vas bilo što omete u tome.

Ako se uz to ne bojite dodira, ne bježite od njih i ne crvenite se kad vas dotakne muškarac, sigurno ćete biti popularni, a uz to ste svjesni svog tijela i ne bojite ga se istaknuti, zavođenje će vam biti lako i jednostavno.

 

29.05.2014. 21:32:00
http://m.metro-portal.hr/savrseni-savjeti-za-zavodjenje/85302/