« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HE HE

Pravila boljeg seksa za žene

Trećina parova u prosjeku nije zadovoljna svojim seksualnim životom, kažu istraživanja, pa neće škoditi par savjeta ženama koje se obično više bune od muškaraca (kad odgovaraju iskreno)

Dobar seks zlata vrijedi
Dobar seks zlata vrijedi (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

glumljeni orgazam

,

dobar seks

,

pravila

Seks je jedna od onih stvari u životu koja uvijek može biti bolja, što pokazuju i istraživanja koja govore da svaki treći par nije baš zadovoljan seksualnim životom (iako je vjerojatno stvarna brojka veća).

Muškarci su na riječima uvijek jači i češće se bune javno, no kad su istraživanja u pitanju, žene su te koje će imati više primjedbi na kvalitetu i izvedbu svog dragog. Stoga, evo nekoliko savjeta za nezadovoljne žene ....

Nezadovoljni ste seksom? A jeste li to rekli svom partneru otvoreno? Ne baš ... E, pa onda vam on stvarno ne može biti glavni krivac, lijepo sročite monolog i objasnite mu što sve radi krivo, on pojma nema o tome.

U tu priču spada i glumljeni orgazam - ako jednom krenete tom ulicom, povratka nema, glumit ćete i dalje, a on će misliti da sve radi sjajno jer, eto, vi svaki put svršite ... Jednako tako, nema se smisla buniti protiv njegovog spavanja nakon seksa - tako reagira njegovo tijelo, to nije znak nepoštovanja.

Za kraj, ako vam nešto fali, pomozite si sami kad god možete - masturbiranje nije samo za muškarce, štoviše, preporučuje se svakoj ženi kako bi bolje upoznala svoje tijelo.

 

15.06.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno