« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Najbolji ljubavnici imaju - trbuščić

Kad razmišljamo o savršenom ljubavniku, vjerojatno će nam svima prvo pasti na pamet neki razbildani pastuh opakih pločica ... no, istraživanja kažu potpuno drugačije

Pločice tu ne igraju ...
Pločice tu ne igraju ... (Arhiva)
Više o

seks

,

ljubavnik

,

najbolji ljubavnik

,

trbuščić

Ljubavnik iz snova je nježan, pažljiv, zna zadovoljiti ženu i sve njene potrebe i - može dugo ... Obično će nam u um prvo doći slika nekog pastuha dobro definiranih mišića jer, eto, kad čovjek može toliko vježbati, vjerojatno je izdržljiv i u krevetu.

No, znanstvenici tvrde upravo suprotno - najbolji su ljubavnici muškarci naglašena trbuha, da se prostojno izrazimo. Naravno, ne oni s golemom pivskom trbušinom, već oni sa simpatičnom škembicom.

Statistika je još jednom bila neumoljiva i na više stotina muškaraca dala je rezultat koji ide na ruku onima nešto slabije definicije mišića - muškarci s tjelesnim indeksom mase nešto višim od prosječnog u krevetu jednostavno traju duže.

Naime, trbušasti likovi u prosjeku penetraciju mogu izdržati 7.3 minute prije nego što stignu do vrhunca, dok su dobro razvijeni tipovi ravnog trbuha bili gotovi za više nego tri puta manje vremena - jedva dvije minute.

Razlog je vrlo jednostavan - trbuh ukazuje na povišenu razinu estradola, ženskog seksualnog hormona koji pomaže kod ostvarivanja orgazma. Mršavi tipovi ga nemaju u tim količinama i obično prerano ejakuliraju ...

Stoga, ako ste za noć za pamćenje ... nađite si trbušastog tipa.

14.06.2015. 23:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    19.06.2015. 13:24
    Imaju kurčinu, a ne trbušćić
Novi komentar
nužno
nužno