« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
MMM

Poze u seksu koje muškarci najviše vole

Postoji nekoliko stvari u seksu koje gotovo niti jedan muškarac neće odbiti, pa pročitajte koje su to

Doggy style je omiljen
Doggy style je omiljen (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

oralni seks

,

muškarci

,

žena gore

,

doggy style

Muškarci jednostavno obožavaju seks, barem velika većina, i u principu će pristati na bilo kakav, samo da ga ima. No, ako se dodatno potrudite i inzistirate na pozama koje muški jako vole, vaš će muškarac biti neobično sretan.

Naravno, na prvom je mjestu oralni seks jer niti jedan muškarac ga definitivno neće odbiti, to je ono o čemu stalno maštaju. Znači, nježno krenite, pa će vam on već svojim pokretima i uzdasima dati do znanja jeste li na pravom putu. 

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Doggy style je sljedeća na listi omiljenih muških stvari u seksu. Ne treba ga pretjerano detaljno objašnjavati, a muškarci vole ovu pozu jer su u njoj dominantni i vode igru, a mogu i dublje ulaziti što će im dati iluziju duljeg penisa.

>> Seksualne poze koje muškarci obožavaju >>

No, iako vam to neće otvoreno priznati, muškarci vole i kada žene dominiraju, stoga kad se umore od doggy style poze, bacite ih na leđa i zajašite, njihovoj sreći neće biti kraja. Em ne moraju puno raditi, em imaju vaše grudi na raspolaganju, a uzbibane gole grudi pred očima muškarca su jači stimulans od crvene krpe za bika ...

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Eto, uz malo truda, muškarac će biti sretan, a onda će se i on svojski potruditi zadovoljiti partnericu, pa ste oboje na dobitku.

25.07.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno