« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Kako zajedno doživjeti orgazam

Doživjeti orgazam zajedno vrhunac je seksualne vještine, a koliko smo opterećeni time najbolje pokazuju filmovi u kojima je to, kao, svakodnevna stvar ...

Zajednički orgazam sjajno je iskustvo
Zajednički orgazam sjajno je iskustvo (Shutterstock)
Više o

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

zajednički orgazam

Zajednički orgazam kad oba partnera u isto vrijeme dosegnu vrhunac obično viđamo u filmovima, no puno rjeđe u krevetu, jer tu je osim vještine potrebna i usklađenost, kao i dodatni trud muškarca koji obično nije raspoložen za njega.

Kako onda doći do zajedničkog orgazma? Nije tako komplicirano i potrebno je samo malo više dobre volje kod oba partnera.

>> Kakve orgazme doživljavate? >>

Za početak, muškarac tijekom predigre treba ženu dovesti do samog ruba orgazma, jer tijekom koitusa muškarci dostižu vrhunac puno prije žena. Koristan savjet - ma što radili tijekom predigre, neka to uključuje i stalno trenje njenog klitorisa, kako biste postupno podizali njenu uzbuđenost.

Najbolji položaj za zajednički orgazam je licem u lice, jer na taj način oba partnera mogu na licu drugoga prepoznati koliko je blizu vrhunca, a tako se ostvaruje i veća intimnost tijekom seksa. 

>> Kako postići istovremeni orgazam >>

No, odlične su i poze kad je ona gore, jer vam to omogućava stimulaciju njenog klitorisa tijekom snošaja, a uz to možete sporim pokretima stimulirati i G-točku i ubrzati dolazak orgazma kod partnerice.

Za kraj, kad muškarac osjeti da je blizu orgazma, treba malo stati i nastaviti ljubiti i milovati partnericu, kako bi njena uzbuđenost ostala na istoj razini, a on dobio vremena da se malo smiri i počne ispočetka. 

26.07.2014. 22:43:00
Novi komentar
nužno
nužno