« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
MLJAC

Napitci koji skidaju kilograme

Kilograme možemo skinuti na razne račine, a kad u režim prehrane uvrstite ove zdrave napitke, osim bolje linije imat ćete i bolje zdravlje

Iskoristite blagodati prirode
Iskoristite blagodati prirode (Arhiva)
Više o

zeleni čaj

,

skidanje kilograma

,

sok od povrća

,

sok od voća

Skidanje kilograma može biti više ili manje mukotrpno i ukusno, a kako mi volimo ukusnije varijante, predlažemo vam da u svoju prehranu uvrstite neke od ovih genijalnih napitaka koji će vas riješiti viška kilograma i popraviti vam zdravlje.

Svi će uvijek prvo spomenuti zeleni čaj koji odlično potiče izgaranje kalorija, povećava razine energije i smanjuje apetit, što je njegova najbolja karakteristika. Već i jedna šalica dnevno pomoći će u pojačanom izgaranju kalorija.

Svježi voćni sokovi se jednostavno pripremaju, bogati su hranjivim tvarima, mineralima i vitaminima, a jedan od boljih je sok od brusnica i kruške - brusnice sprječavaju infekcije mjehura, a kruške su bogate fosforom, kalijem i magnezijem, uz visok udio vitamina C.

Sokovi od povrća mogu zamijeniti cijeli jedan obrok, naročito ako koristite lisnato povrće poput kupusa, špinata ili blitve u kombinaciji s nekim voćem. Lisnato je povrće bogato fitonutrijentima koji pomažu smanjiti ukupne količine masnog tkiva.

Za kraj, neki od sokova za detoksikaciju također će napraviti dobar posao, a mi preporučujemo sok od đumbira, jabuke i mrkve koji je pun antioksidansa i snižava razine kolesterola.

Uzdravlje!

27.03.2015. 16:07:00
Novi komentar
nužno
nužno