« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Mladolik izgled u trenu uz par trikova

Šminka može napraviti čuda, od prosječnog lica napraviti prekrasno, no jednako tako i obrnuto ... stoga, ne škodi znati par jednostavnih trikova za mladolik izgled

Par jednostavnih poteza ...
Par jednostavnih poteza ... (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

šminka

,

trikovi

,

mladolik izgled

,

make up

Šminka može neizmjerno pomoći u poboljšavanju izgleda, no jednako tako i odmoći ako se ne nanosi ispravno. Majstori šminke imaju mnoge tajne dobrog izgleda, a mi vam ovdje donosimo nekoliko koji će vam u trenu oduzeti godine s lica.

Za početak, uvijek je dobro oči učiniti širima i blistavijima, što se može napraviti vrlo jednostavno - svijetlo sjenilo nanese se na dvije trećine gornjeg kapka od unutrašnje strane prema van, a tamnije sjenilo nanese se samo na vanjski rub oka. 

Puder je od velike važnosti za izgled, pa nanesite dvije nijanse tamniji od vašeg prirodnog tena u potezu od sredine uha prema ustima. Istu nijansu nanesite širim kistom duž linije čeljusti, na način da započnete ispod ušne resice pa preko podbratka stignete do druge.

Usta također treba uljepšati, a to ćete najlakše napraviti na način da duž rubova nanesete olovku jedan ton svjetliju od prirodne boje usana.

Eto, par poteza i par godina je već otišlo s lica ...

13.08.2015. 09:03:00
Novi komentar
nužno
nužno