« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Ljetna odjeća koja je siguran pogodak

Bijele haljine vječni su ljetni komad odjeće u kojem ćete i po najvećim vrućinama biti elegantni i u trendu.

Bijela haljina uvijek pali
Bijela haljina uvijek pali (Arhiva)
Više o

ljeto

,

ljetna odjeća

,

bijela haljina

Ljetna odjeća obično nas izluđuje tijekom kupovine, no postoji jedan komad koji uvijek možete kupiti i ne možete pogriješiti - bijela haljna. To mogu biti duge haljine, lepršave minice ili jednostavne uske modele, uz odgovarajuće sandale i efektan komad nakita bijele haljine lako se transformiraju iz casual dnevnog u elegantni večernji look.

Bijelu boju ipak treba znati nositi zbog čega je potrebno pažljivo birati kroj i stil koji vam najbolje pristaju. Kakav ćete model haljine odabrati, prvenstveno ovisi o građi tijela, no nije loše malo naglasiti struk jer bez obzira na oblik tijela, izgledat ćete proporcionalnije.

Jednostavni krojevi, pogotovo minice, zahtijevaju duge vitke noge i androgen izgled. Haljine s rukavićima idealne su za sve koje žele prekriti ruke dok one koje ističu struk i šire se u donjem dijelu pristaju gotovo svima. 

Kakve cipele nositi na bijele haljine? Za početak, neka ne budu u crnoj boji. Izbjegavajte i bijele jer ćete izgledati poput mladenke.

Najbolji su izbor cipele s metalik sjajem ili one u boji konjaka koje se sjajno slažu uz ljetno bijelo izdanje i efektne komade nakita, pogotovo s detaljima od tirkiza. Bijele haljinice u opuštenijim izdanjima možete nositi i na platnene ili bijele kožne tenisice što je itekako in ove sezone-

16.07.2015. 11:28:01
Novi komentar
nužno
nužno