« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Loše navike koje uništavaju seks

Seks je na početku veze ludilo, vatromet, zemljotres i sllčno, pa onda polako liči na sporu plimu, da bi na kraju zbog loših navika nastupila oseka

Zašto nema seksa?
Zašto nema seksa? (Arhiva)
Više o

seks

,

navike

,

loše navike

Seks je najbolji - kad ga ima. Kad ga nema, možete samo sanjati o njemu, pogotovo ako imate neku od ovih loših navika. Jedna od njih je - umor. Da, radili ste puno, svašta nešto ste napravili, no navečer bi stvarno trebali malo razgibavanja, bolje ćete zaspati. No, umjesto toga se surfa, gledaju serije ... stvarno?!

Čak i ako vam tako "umornima" padne seks na pamet, niste nešto napaljeni i nakon par pusa se zadovoljno nasmijete jedno drugom, kažete da niste baš sto posto unutra i obećate da će za vikend biti čista ludnica ... mo'š mislit'!

Još jedna od loših navika su etikete tipa - znaš da je moje doba dana za seks jutro/večer. Očekivano, kod partnera/ice je obrnuto i tako jedan drugome objašnjavate zašto neće biti seksa ... umjesto da se u miru poseksate.

Da, ima i onih kojima za seks sve mora biti savršeno - svijeće, jagode, šampanjac i slično. Čudo jedno da ste u životu uopće došli u priliku seksati se ... zaboravite na te gluposti i bacite se na posao.

Za kraj, možda i najveći problem - ne osjećate se privlačno. Istina, godine idu, mišića je manje, sala više ... no i dalje postoji neka iskra koju će par strastvenih poljubaca raspaliti u prilično dobru vatricu.

13.05.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno