« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Ljubavna iskustva koja trebaju svakoj ženi

Bez obzira koliko vam teško bilo gledati prijatelje koji imaju partnera i uživaju u tome, dobro je za svaku ženu da određeno vrijeme bude sama

Treba vam ovo ...
Treba vam ovo ... (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

veze

Što treba svakoj ženi? Savršen muškarac, savršena garderoba, puno cipela? Ne baš, zapravo, radi se o nekim iskustvima koja treba doživjeti i naučiti nešto iz njih.

Za početak, dobro je određeno vrijeme biti solo. Da, frendice imaju dečke, super im je s njima, no vi ćete u tim trenucima biti u mogućnosti raditi apsolutno sve što vam padne na pamet i nikome nećete morati polagati račune niti objašnjavati bilo što. Neprocjenjivo ...

Tada, recimo, možete imati i prijatelja s povlasticama. Dolazi i odlazi kad želi, bez ljubomornih ispada ili šetnji ruku pod ruku, broji se samo dobar seks, ništa drugo.

Jednako tako možete dati priliku frajeru koji jednostavno nije vaš tip, onom kojeg vam frendica uporno pokušava uvaliti. Zašto ne? Najgore što vam se može dogoditi je jedan loš spoj, a takvih ste sigurno imali. 

I da, trebate proći kroz jedan ružan prekid. Bit će vam grozno, ali naučit ćete koliko ste jaki i tko vam je stvarno prijatelj. Isplati se.

09.03.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno