« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PRIPAZITE

Ženske gluposti na prvom spoju

Žene su jednako nervozne na prvom spoju kao i muškarci, pa ne čudi da se često događaju razne pogreške, čak i gluposti koje će ga upropastiti

Jedna čaša sasvim je dovoljna
Jedna čaša sasvim je dovoljna (Arhiva)
Više o

žene

,

spoj

,

prvi spoj

,

pogreške

Prvi spoj traumatičan je za oba spola, jer svi nekako podsvjesno znamo da imamo samo onih dokazanih 12 minuta procjenjivanja kako bi se pokazali u najboljem svjetlu, a istovremeno moramo procijeniti potencijalnog partnera.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Ako niste znali, na temelju glasa odlučuje četvrtina ljudi, 58 posto na temelju kontakta očima, dok je za 64 posto ljudi presudan - osmijeh.

U cijeloj toj zbrci koju imamo u glavi nije čudno da ponekad napravimo neke ključne pogreške koje će upropastiti cijelu svar. Tako, primjerice, vrijeme provedeno na mobitelu je obrnuto proporcionalno sa šansama za drugi spoj - što više poruka pročitate i odgovorite, manje su šanse da ćete ponovno sresti istu osobu na spoju.

>> Pogreške koje će vam sigurno upropastiti spoj >>

Gotovo jednako grozno je stalno spominjati bivšega, a naročito u negativnom kontekstu, jer tako samo dajete materijal za razmišljanje potencijalnom partneru - što li će o meni govoriti ako prekinemo?

Slušanje je sjajna stvar, no morate i postavljati pitanja - svatko voli reći nešto o sebi, a zanimljiva pitanja zainteresirat će suprotnu stranu. Nikako nemojte popiti više od jedne čaše pića, sve preko toga izazvat će sumnju kod potencijalnog partnera, a ono što je definitivno zabranjeno je - seks na prvom spoju.

>> Što se NE oblači na prvi spoj >>

Čemu drugi spoj kad je već dobio što je želio na prvom ....

08.03.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno