« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
ISPROBAJTE!

Liquid sun mlada zelena pšenica

Liquid sun mlada zelena pšenica - sinergija iz prirode za detox i nutritivnu nadopunu prepuna mikronutrijenata i aminokiselina

Mlada zelena pšenica sjajna je za zdravlje
Mlada zelena pšenica sjajna je za zdravlje (Green&More)
Više o

detoksikacija

,

aminokiseline

,

Liquid sun

,

mlada zelena pšenica

,

mikronutrijenti

,

organski minerali

Izuzetno bogat nutritivni sastav odlika je mlade zelene pšenice, superiorne zelene povrtnice ili supernamirnice. Više od 100 mikronutrijenata, 16 vitamina, 90 organskih minerala, 18 aminokiselina te nekoliko stotina različitih enzima, prehrambenih vlakana i klorofila pronalazi se u ovoj zelenoj povrtnici.

Naime, naš organizam opterećen je toksinima i pesticidima iz hrane koju konzumiramo, kao i toksičnim tvarima iz našeg okoliša što ga dodatno opterećuje te gomilajući se u njemu oslabljuje imunitet. Stoga je organizam potrebno prvo detoksicirati kako bi se ga vratili u prirodnu ravnotežu.

Mlada zelena pšenica, osim što djeluje kao snažan detoksikator na organizam, ujedno je superiorna alkalna namirnica čime dovodi organizam u Ph balans, ali ga i radi svog bogatog nutritivnog sastava hrani i djeluje pozitivno na imunitet.

Naša zemlja osobito je pogodna za uzgoj ove žitarice pa mladu zelenu pšenicu sa hrvatskih polja možete pronaći u ekološkim dodacima prehrani Liquid sun u tri oblika - prahu, kapsulama i integrirana u krem med, a ono što ih izdvaja od ostalih dodataka prehrane poseban je uzgoj.

Uzgaja se u Gorskoj Hrvatskoj, na tlu iznimno bogatog mineralnog sastava što ju čini dodatno snažnom jer pšenica ima mogućnost apsorpcije maksimalnog udjela minerala iz tla u kojem raste, pa je između ostaloga i kvalitetan izvor željeza, sadrži ga čak pet puta više nego špinat.

List pšenice za Liquid sun se reže i ubire ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i kada je koncentracija vitamina, minerala, proteina i klorofila najveća. Poseban naglasak je na ekološkom i domaćem uzgoju bez uporabe umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida i obrada po metodologiji sirove hrane kako bi se očuvale sve njene vrijednosti, najbliže onima u svježem stanju. Iako biljka raste iz sjemena žita, list mlade pšenice spada u zelenu povrtnicu s obzirom da se ubire u trenutku kad je stabljika visine cca 15 cm i ne sadrži gluten - što je dokazano laboratorijskim analizama!

Kvalitetan sastav i sinergijska snaga iz prirode pozitivna je preporuka za konzumaciju mlade zelene pšenice kao nadopuna prehrani svima; djeci, trudnicama, dojiljama, sportašima, osobama oslabljenog imuniteta, dijabetičarima, te prevencija i velika podrška kod raznih kroničnih problema.

Liquid sun - Mlada zelena pšenica u prahu i(ili) integrirana u med izvrsni su saveznici u ovo zimsko vrijeme, kao prevencija te u borbi protiv bolesti i prehlade, ali i tijekom cijele godine za tjelesni balans i očuvanje imuniteta!

www.liquidsun.com.hr

https://www.facebook.com/liquidsunmladazelenapsenica/

Liquid sun proizvode možete kupiti u bio&bio, Garden trgovini, Green, Zeleni Zmaj, ljekarnama i biljnim ljekarnama i ostalim specijaliziranim trgovinama zdrave hrane.

Liquid sun - Mlada zelena pšenica, prah - 139,90 kn

Liquid sun - Mlada zelena pšenica u medu - 49,90 kn

28.01.2016. 12:17:00
Novi komentar
nužno
nužno