« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Lak način za rješavanja masnoća i viška kilograma

Sagorijavanje masti ne mora biti muka praćena iscrpljujućim dijetama i vježbanjem, dovoljno se pridržavati nekih jednostavnih pravila

Dižite utege svaki dan
Dižite utege svaki dan (FreeDigitalPhotos)
Više o

debljina

,

masnoće

,

mršavljenje

Metabolizam treba raditi normalno kako bi sagorijevanje masti bilo kvalitetno, a kako svi to obično povezujemo s dijetama koje će nas izluditi i vježbanjem do besvijesti, rijetko tko se ozbiljno posvećuje tom problemu.

No, uz par jednostavnih savjeta to se može napraviti na duži rok, što je i zdravstveno uputnije i kvalitetnije rješenje, jer ćemo tako zapravo promijeniti način života i ostati vitki kad postignemo željenu težinu.

>> Masnoće bez kojih ne možemo smršaviti >>

Da počnemo od početka - dobro se naspavajte svake noći. Umor i pospanost vode ravno u najbliži fast food pun visokoprocesirane masne hrane s obiljem šećera i nakupljanju viška kilograma oko struka.

Pijte dovoljno vode, ona je ključna za brz metabolizam. Oni koji piju 12 čaša vode dnevno gube u prosjeku bitno više masnoća od onih koji ne paze dovoljno na unos vode, a ne zaboravite piti ni u hladnije dane kad obično mislimo da smo manje žedni.

>> Namirnice koje najbolje uništavaju masnoće >>

Jedite više proteina - oni zahtijevaju više energije za obradu, a uz to izgrađuju mišiće, koji su potrebni za veću potrošnju kalorija u mirovanju.

Upravo zbog toga treba dizati utege - gradite i snažite mišićnu masu koja brže izgara kalorije, a vježbanje utječe na razinu hormona pa brže razgrađujemo masti i 24 sata nakon treninga.

15.10.2014. 16:37:15
Novi komentar
nužno
nužno