« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
OPA :)

Kako znati da je on dobar u krevetu

Svaka bi žena željela znati kakav je potencijalni partner u krevetu i prije nego što to stvarno isproba, pa evo par znakova koji će vam to otkriti

Nije sve u izgledu, znate ...
Nije sve u izgledu, znate ... (Arhiva)
Više o

seks

,

partner

,

dobar ljubavnik

Kako znati da je muškarac dobar u krevetu? Lako, kaže Cosmpolitan, čak ne trebate ni završiti s njim pod plahtama, sve što trebate znati pokazat će vam sami:

Dakle, dobar ljubavnik daje dobre napojnice, jer ako je velikodušan svugdje, takav je i u krevetu. Uz to, zanima ga vaše mišljenje - u suprotnom će i u krevetu biti razmažen i sebičan, što vam stvarno ne treba. 

Ako voli egzotičnu hranu i uvijek će pristati na bilo kakav eksperiment na tanjuru, u krevetu zacijelo ne može biti dosadan, kažu stručnjaci.

Dobar plesač sjajnog ritma na podiju prenijet će to i u krevet, pokazati vam sve prave pokrete i uskladiti se s vama u trenu.

Naravno, takav muškarac poštuje i sve žene u svom životu, pa ako vidite da se prema majci i sestri ophodi s pažnjom i uvažavanjem, sigurno će takav biti i prema vama u pravim trenucima.

Uz to, ne bi bilo loše da vježba, jer takvi će sigurno biti izdržljivi u krevetu, a najbolje bi bilo i da se ne hvali - takvi su više od velikih djela nego od velikih riječi.

07.07.2015. 21:31:00
Novi komentar
nužno
nužno