« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI :)

Kako uloviti muškarca koji vam se sviđa

Muškarci obožavaju kad žene preuzmu inicijativu u zavođenju, pa stvarno ne treba biti sramežljiva, nego krenuti po ono što želite

Dolazi ovamo, mali ;)
Dolazi ovamo, mali ;) (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

zavođenje muškaraca

Muškarci jednostavno vole biti ženska lovina, vjerovale vi to ili ne, tako da kad upoznaju ženu koja se ne srami reći što želi lako se daju nagovoriti na sve što želite.

Recimo, u ovo doba nije sramota doći do tipa koji vam se sviđa i ispaliti ravno u glavu baš to - čuj, sviđaš mi se, što radiš večeras/sutra/za vikend? Ako ste prije toga odradili sve kako treba - kontakt očima, zavodljive osmijehe i kratak uvodni razgovor, sve će biti u redu.

Nadalje, u doba Photoshopa ipak se ne očekuje da su svi savršeni, preciznije, oni koji očekuju stvarno vam ne mogu i ne trebaju biti zanimljivi. Zaboravite na viškove koji su vama grozni, sigurno će biti onih kojima će biti baš jako seksi. Osim toga, osmijeh je najbolja odjeća.

Naravno, nemojte se ni slučajno pretvarati, budite ono što jeste i držite se svojih načela i principa, muškarci to cijene iznad svega.

Ako uz to jasno pokažete da ste neovisna osoba koja se u stanju brinuti sama za sebe i ne pokušavate manipulirati, malo je muškaraca koji će odoljeti ....

08.07.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno