« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
PRIPAZITE

Kako žene upropaštavaju veze

Nesigurnost je velik problem koji postoji kod oba spola, a nitko ne voli nesigurne osobe - pogotovo oni koji su i sami takvi

Gdje si ti do sada? je pitanje koje muškarci jako, jako mrze
Gdje si ti do sada? je pitanje koje muškarci jako, jako mrze (Arhiva)
Više o

žene

,

prekid veze

,

veza

,

pogreške

,

loša komunikacija

Žene na početku veze ponekad rade pogreške koje im se čine malim i beznačajnim, no muškarcima izuzetno loše sjedaju i vrlo su često razlog zbog kojeg prekidaju vezu

Za početak, žene koje ne mogu bez muškarca nisu pretjerano omiljene partnerice. Ako već na početku veze pokažete da ste u nju ušli iz tog razloga i depresivni ste ako se ne vidite s novim partnerom dan ili dva, on će na to gledati kao na opterećenje.

Ako uz to ne možete zaboraviti prošlog partnera, imate veliki problem - muškarci ne žele čuti ništa o vašem bivšem, ama baš ništa ... a kad su vam ga puna usta, vrlo brzo će se ohladiti od vas.

Ništa bolje ne prolazi ni djetinjasto ponašanje. Razmažene cure također nisu baš tražene, jer ma koliko se vi njemu sviđali, ako stalno mora skakati na svaki vaš mig, taj će osjećaj zaljubljenosti jako brzo proći.

Nesigurnost je velik problem koji postoji kod oba spola, a nitko ne voli nesigurne osobe - pogotovo oni koji su i sami takvi. Stoga, prikupite snagu i otresite nesigurnost, život je pred vama.

I da, ako vas ne zanima sport, prvo dobro upoznajte potencijalnog partnera, jer ako ne možete otrpjeti njegovo gledanje utakmica s dečkima, veza će jako brzo postati - bivša.

25.06.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno