« Seks
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
HE HE

Kako vam seks može pomoći u poslu

Naravno, oni s prljavijom maštom odmah su pomislili na napredovanje preko kreveta, no ovo je nešto potpuno drugačije

Seks i posao imaju čudnu povezanost
Seks i posao imaju čudnu povezanost (Dreamstime)
Više o

seks

,

posao

,

samopouzdanje

,

raspoloženje

Količina seksa definitivno utječe na raspoloženje. Istraživanje je pokazalo kako češći odnosi, što znači jednom tjedno umjesto jednom mjesečno, donose sreću jednaku povišici od 50 dolara godišnje.

Redoviti i zadovoljavajući seks povećava i učinkovitost na poslu za 31 posto, vašu ocjenu kod poslodavca za 37 posto, a kreativnost je jaća čak tri puta.

Vjerojatno već znate da seks pomaže pri rješavanju stresa, još jedne velike prepreke na poslu. Već i samo maženje i izmjenjivanje nježnosti može pomoći pri smirivanju od svakodnevnih obaveza i iritacija.

Seks tjera naše tjelo da otpušta hormon oksitocin koji je odgovoran za osjećaj ugode, a za njegovo otpuštanje dovoljno je samo 20 sekundi maženja. Jedno istraživanje pokazuje kako se bračni parovi seksaju samo 58 puta godišnje, što je malo više od jednom tjedno, a tako malo truda je potrebno da se osjećamo sretnije.

Jedan od najčešćih problema na poslu je nedostatak samopouzdanja, a mnogo ljudi to nadoknađuje šopingom. Ono što oni zapravo rade je povećavaju količinu dopamina, hormona sreće, u svom mozgu. Taj hormon se ispušta i tijekom seksa. To znači da je seks besplatna i zabavnija alternativa šopingu.

Naravno, u većini slučajeva fizički izgled povećava šanse za napredovanje u karijeru, a on isto može koristiti od seksa. Tijekom seksa kroy tijelo prolazi oko 400 posto više kisika nego inače što čini kožu sjajnijom i daje joj ljepši izgled. Bonus je i proizvodnja kolagena koji spriječava starenje i daje koži elastičnost.

10.09.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno