« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
HE HE

Koliko kalorija stvarno trošimo seksom?

Razne seksualne aktivnosti sagorijevaju popriličnu količinu kalorija, no prije nego što kažete - mogu ja to, pročitajte još jednom i dobro razmislite

Pola sata oralnog - sto kalorija
Pola sata oralnog - sto kalorija (Arhiva)
Više o

seks

,

oralni seks

,

najbolji seks

,

izgaranje kalorija

Seks je jedan od ključeva veze, no uz to je vrlo koristan i za fizičko i psihičko zdravlje, a u slučaju da ste od onih kojima on predstavlja omiljenu zabavu, može poslužiti i umjesto tjelovježbe.

Naravno, brojke spaljenih kalorija postaju impresivne tek kad se stvarno svojski potrudite, pa da vidimo koliko koja aktivnost pod plahtama troši kalorija:

Ljubljenje - jednostavna aktivnost, pa ni gubljenje kalorija nije baš spektakularno: 68 za sat vremena. Iako, ako nemate gdje, a imate s kim, i klupa u parku bit će dobro vježbalište.

Oralni seks - za pola sata možete spaliti 100 kalorija, kao da vježbate 15 minuta intenzivno u teretani ili brzo hodate 35 minuta. Zvuči sjajno, no sjetite se kad ste zadnji puta prakticirali oralni seks pola sata?

Misionarski ili doggy style - muškarci u ovim pozama profitiraju i mogu spaliti priličnih 150 kalorija za pola sata. No, ne zaboravite - radi se o vremenu trajanja penetracije, i to ne baš u sporom tempu ...

Poza ona gore - tu se gubi najviše kalorija, čak 207 za pola sata što je isto kao da ste trčali po parku 20 minuta. Zvuči sjajno, ali i opet - kad vam je zadnji put penetracija u toj pozi trajala pola sata?

Sve u svemu, sad vam je jasno zašto porno zvijezde uglavnom imaju dobru liniju ... što nismo sigurni da će funkcionirati i kod vas.

09.09.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno