« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako seks učiniti boljim

Nekoliko savjeta o seksu koji ne dolaze od seksologa nego kao posljedica znanstvenih istraživanja koja su, namjerno ili slučajno, došli to ovih rezultata

Par znanstvenih savjeta
Par znanstvenih savjeta (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

dobar seks

,

feromoni

,

znoj

,

najbolji seks

Bolji seks nešto je čemu teži većina ljudi, a savjeta o seksu ima koliko vam srce želi. No, za promjenu donosimo neke koji su rezultati znanstvenih istraživanja, a ne savjeti stručnjaka za seks na temelju njihovih iskustava.

>> Odlični savjeti za bolji seks >>

Tako će vam seks sigurno biti bolji ako žena nosi čarape, jer tople noge omogućavaju brži i bolji orgazam. Sunčanje će također pojačati vaš libido i napraviti pravi vatromet u krevetu, što vjerojatno i sami primjećujete ljeti.

>> Skrivene muške želje za bolji seks >>

Znoj je inače prilično neugodna stvar, no tijekom seksa tako se luče feromoni koji još više zakuhaju atmosferu, a ako prije toga pojedete neku ljutu hranu, muškarcu će se dodatno podići razina testosterona i bit će napaljeniji.

Žene bi trebale birati partnere s malo trbuha, jer će on u krevetu redovito izdržati gotovo dvostruko dulje od onoga s pločicama .... 

>> Trikovi za bolji i duži seks >>

S druge strane, muškarci trebaju odabrati brinetu koja nosi crveno, jer u tom slučaju sigurno neće imati problema s erekcijom.

 

04.02.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno