objavljeno 04.02.2015. 23:01:00
SAVJETI

Kako seks učiniti boljim

Nekoliko savjeta o seksu koji ne dolaze od seksologa nego kao posljedica znanstvenih istraživanja koja su, namjerno ili slučajno, došli to ovih rezultata

Par znanstvenih savjeta
Par znanstvenih savjeta (FreeDigitalPhotos)

Bolji seks nešto je čemu teži većina ljudi, a savjeta o seksu ima koliko vam srce želi. No, za promjenu donosimo neke koji su rezultati znanstvenih istraživanja, a ne savjeti stručnjaka za seks na temelju njihovih iskustava.

>> Odlični savjeti za bolji seks >>

Tako će vam seks sigurno biti bolji ako žena nosi čarape, jer tople noge omogućavaju brži i bolji orgazam. Sunčanje će također pojačati vaš libido i napraviti pravi vatromet u krevetu, što vjerojatno i sami primjećujete ljeti.

>> Skrivene muške želje za bolji seks >>

Znoj je inače prilično neugodna stvar, no tijekom seksa tako se luče feromoni koji još više zakuhaju atmosferu, a ako prije toga pojedete neku ljutu hranu, muškarcu će se dodatno podići razina testosterona i bit će napaljeniji.

Žene bi trebale birati partnere s malo trbuha, jer će on u krevetu redovito izdržati gotovo dvostruko dulje od onoga s pločicama .... 

>> Trikovi za bolji i duži seks >>

S druge strane, muškarci trebaju odabrati brinetu koja nosi crveno, jer u tom slučaju sigurno neće imati problema s erekcijom.

 

04.02.2015. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/kako-seks-uciniti-boljim/89982/