« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
COOL

Kako se osjećaju žene u pedesetima?

Zapravo je dovoljno sjetiti se da, primjerice, Sharon Stone ima 54 godine i dobit ćete prilično dobru ideju kako se osjećaju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Sharon Stone

,

žene

,

pedesete

Razne fraze počele su označavati da se ljudski život produžuje, pa su tako tridesete postale nove dvadesete, život počinje u četrdesetoj, a pedesete su nove četrdesete. Ako mislite da su to sve gluposti, iznenadit će vas činjenica da žene stvarno misle tako.

Primjerice, u jednom britanskom istraživanju više od tri četvrtina žena u 50-im godinama izjavilo se da ima više samopouzdanja nego što su ga imale u dvadesetima, a trećina je u tim godinama sretnija sa svojim izgledom nego ikada u životu. 

Svaka sedma osjeća se seksipilnije i vitalnije, a polovica je tako sretna da svoje tijelo vole puno više nego što su ga voljele u dvadesetima.

Istraživanje je pokazalo i da žene u pedesetima više ne broje kalorije i stalno idu na dijete, nego su uzele tjelovježbu kao najbolji način za ostajanje u formi i održavanje linije, pa ih je tako trećina počela više vježbati, a 15 posto se osjeća sjajno i ima više energije zbog toga.

Dijete je potpuno odbacilo gotovo polovina ispitanica po ulasku u pedesete, a dvije trežine troše manje novca i provode manje vremena u osobnoj njezi. 

Za kraj, da shvatite kako je super u pedesetima - 55 posto žena kaže da su najzadovoljnije u vezama, četvrtini je život manje stresam, a dvije trećine su financijski nestabilnije.

14.03.2014. 13:50:00
Novi komentar
nužno
nužno