« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SAVJETI :)

Kako izgubiti najčešće vrste trbuha

Žene često muku muče s trbuščićem koji im smeta (gotovo tri četvrtine nešto bi mijenjalo na njemu), pa evo par dobrih savjeta

Kako do željene linije
Kako do željene linije (Shutterstock)
Više o

žene

,

trbuh

,

skidanje kilograma

,

trbuščić

Trbuščići ženama nerijetko zadaju nevolje i zapravo su, uz stopala, dio tijela na koji najčešće imaju neke primjedbe, pa ne škodi znati koliko vrsta trbuščića postoji i kako ih se riješiti.

Najpoznatiji je trudnički trbuščić koji nakon poroda nemaju samo sumanute celebrity brijačice koje mahnito vježbaju od izlaska iz bolnice. Naime, samo je maternici potrebno šest do osam tjedana da se vrati na prirodnu veličinu, a otprilike toliko i hormonima da se ponovno uravnoteže. 

Recept za uspjeh - pravilna prehrana i vježbe ciljane na jačanje mišića dna zdjelice.

Pretili trbuščić posljedica je nakupljanja sala, a kako je moderna prehrana takva da većinu sala taloži baš u predjelu trbuha, vrlo je česta pojava.

Recept za uspjeh - izbacivanje visokokaloričnih obroka, brze hrane, šećera i alkohola iz dnevne prehrane uz dodatak kardio treninga.

Za kraj, sjedilački trbuščić - često ga imaju i žene mršavije građe zbog sjedilačkog načina života i nezdrave i neredovite hrane na poslu.

Recept za uspjeh - zaboravite na pekare i dostavu hrane, nosite od kuće salate i zeleno lisnato povrće i više se krećite, kako na poslu, tako i na putu do posla i povratku kući.

22.08.2015. 18:30:00
Novi komentar
nužno
nužno