« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PAVLOV :)

Kako istrenirati partnera za bolji seks

U neku ruku, preporučuje dr. Fullbright, tretirajte muškarce kao pse. Istrenirajte ga da odgovara na određeni stimulans.

Mali, radi malo :)
Mali, radi malo :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

partner

,

trening

,

refleks

Muškarci, barem se tako tvrdi, stalno žele seks. Žene, s druge strane, dobro znaju da to nije istina i da im ponekad treba puno truda ne bi li svog dragog nagovorile na vesele igrice pod plahtama.

Ako je to slučaj u vašoj vezi, trebalo bi poraditi na tome da dragoga u trenutku napalite na seks, a tu vam od velike pomoći može biti dobri stari Pavlov i njegov uvjetovani refleks, a i NLP bi mogao štošta reći o tome.

>> Zašto je maženje nakon seksa dobro >>

Znači, ono što trebate napraviti je uvjetovati njegov odgovor na određeni stimulans, jer lako je mrdati bokovima ili izaći gola iz tuša i nagovoriti ga da se mrdne, no ni vi ne možete uvijek napraviti baš to.

>> Prednosti i mane jutarnjeg i večernjeg seksa >>

Stoga, za vrijeme seksa trebate kombinirati dvije radnje odjednom - seks i neku pjesmu, miris ili specifičan pokret, pa ćete nakon nekoliko puta trebati samo pustiti tu pjesmu i on će se automatski sjetiti da je to sviralo kad ste se zadnji put seksali i ... dalje znate i sami.

16.11.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno