« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
OPA :)

Kakav seks zapravo vole žene?

Od izlaska 50 nijansi sive percepcija seksa i otvorenost ženskog roda očito se drastično promijenila, jer ih gotovo dvije trećine priznaje da voli - grub seks

Vezanje je sve popularnije
Vezanje je sve popularnije (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

grub seks

Seks je sve prisutniji u mainstream medijima, pa gotovo da i nema novina ili portala gdje nećete naći gole ljude oba spola, a kad se bacite na čitanje knjiga... 50 nijansi sive najednom su postale literatura za mlađe maloljetnike?!

Sve to je izazvalo vjerojatno najsnažniju seksualnu revoluciju u povijesti (o kojoj se zapravo vrlo malo piše), a u skladu s tim su se promijenile i seksualne navike, naročio žena, pokazalo je zanimljivo istraživanje internetske stranice za upoznavanje OkCupid.

Nakon što su anketirali preko 400 tisuća svojih članova, zaključili su da žene u sve većem broju preferiraju grubi seks - njih čak 62 posto!

Ako pitate stručnjake, tu za njih nema ništa čudnoga - kad vas netko ogrebe, udari ili ugrize vama skače broj otkucaja srca i krvni tlak, što tijekom seksa nije teško protumačiti kao seksualno uzbuđenje. Štoviše, neki dijelovi mozga imaju potpuno identičnu reakciju na seksualno uzbuđenje i bol.

Što onda žene najviše vole u tom smislu? Brojke kažu sljedeće - 60 posto voli da partner preuzme potpunu kontrolu u seksu, dva posto više voli biti povučeno za kosu, a uz to su omiljeni ugrizi, pogrdna imena i vezanje...

Ako niste pročitali 50 nijansi sive... izgleda da je krajnje vrijeme da to i učinite.

20.04.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno