« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

5 pogrešaka u seksu koje žene ne opraštaju

Muškarci i seks su neiscrpno vrelo smiješnih i tužnih priča, jer to koliko su oni uvjereni da znaju sve o tome stvarno je tragikomično

Ove pogreške mogu vas stajati seksa... i to zauvijek
Ove pogreške mogu vas stajati seksa... i to zauvijek (Shutterstock)
Više o

seks

,

lijenost

,

pornići

,

predigra

,

pogreške

,

nemaštovitost

Muškarci misle da znaju sve o seksu i to od malih nogu, da budemo iskreni, pogotovo otkad su pornići postali tako lako dostupni. Naravno, većina njih ne može biti dalje od istine s takvom tvdnjom, pogotovo ako pitate žene.

Po ženskom mišljenju, ovo je pet najvećih pogrešaka koje muškarci rade u seksu:

Ignoriranje - želje u seksu treba jasno i glasno izreći, bez ikakvih ograda ili aluzija, jer jedino tako seks može biti stvarno dobar. Pa ako vam draga uporno nešto govori, poslušajte je već jednom!

Kopiranje pornića - dakle, da ponovimo još jednom (iako smo rekli stotinu puta) - pornići nisu stvaran život i seks koji tamo vidite u principu nema prevelike veze sa stvarnošću, osim ako se ne seksate sa zvijezdom filmova za odrasle. U ostalim slučajevima zaboravite sve što ste vidjeli.

Lijenost - jedan od smrtnih grijeha u seksu, slažu se sve žene, jer samo ležati i očekivati da će žena napraviti sav posao sama mogu samo prave muške svinje (no, ni žene tu nisu amnestirane od odgovornosti...).

Nedostatak mašte - OK, imate šemu koja radi, shvaćamo, no ona ipak ima rok trajanja, jer ne možete niti svaki dan jesti omiljenu čokoladu, prije ili kasnije će vam dojaditi - pa će tako i vaše šeme njoj...

(Pre)kratka predigra - predigra je ženama možda i važnija od samog seksa, dok je kod muškaraca obrnuto. No, ipak su oni ti koji se moraju prilagoditi i promijeniti pristup, ženama je bez predigre seks gotovo pa nemoguć.

21.04.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno