« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
AAAA!!

Deset najgorih muških navika koje izluđuju žene

Svaki muškarac ima par mušica koje mu se mogu oprostiti, no ako među manama ima neku od ovih deset, teško da će dugo biti u vezi

Pa dobro jesi li ti normalan?
Pa dobro jesi li ti normalan? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

navike

,

loše navike

Žene misle da poznaju muškarce i da ih razumiju, no postoje neki modeli muškog ponašanja koje jednostavno ne žele shvatiti i koji ih potpuno izluđuju. Stoga, savjet muškarcima - pročitajte ovaj članak i zapamtite ga dobro ...

Tako, recimo, komentiranje njenih navika gledanja TV-a izluđuje svaku ženu. To što ona gleda reprizu Uvoda u anatomiju, sapunicu ili nešto drugo što vama ide na živce nije ništa drugačije od maratonskog sportskog programa u kojemu vi uživate tijekom vikenda. Pustite je da gleda što želi.

>> Muške navike koje izluđuju žene >>

Ništa manje izluđujuće nije ni lažno kulinarsko umijeće. Gosti uvijek hvale vaša umijeća u kuhinji, ali činjenica je da uglavnom vaša draga obavlja većinu poslova, naročito onih dosadnih - počevši od pripreme do posluživanja, podgrijavanja, aranžiranja i tako dalje. S druge strane, nju nitko ne spominje jer se od nje kao žene očekuje da bude vješta. Dajte joj hvalu za sve što je učinila. Drugim riječima, ne preuzimajte sve zasluge za sebe (osim ako ste apsolutno sve učinili sami) jer žene to mrze.

Na kuhanje se logički nadovezuje pranje posuđa. Pranje posuđa podrazumijeva i pranje tava i tepsija i lonaca, a ne samo pribora za jelo i tanjura. Ako ste skloni ostavljanju tava da se 'kisele' u vodi ili u njih sipate toplu vodu kako bi ostatci hrane odstajali i otpustili se, znajte da vam draga to neće cijeniti. To je sjajan način da njoj ostavite najprljaviji dio posla - izgovor da niste stigli i da ste čekali da se ostatci otpuste ne dži vodu. zasučite rukave.

>> Muške navike koje žene dovode do ludila >>

U današnje doba nije rijetkost da su po kući kabeli na sve strane. U ženskim glava stvar je jasna - ako imate jedna mobitel treba vam jedan punjač. Ali muškarci općenito imaju poseban odnos s kabelima; nerijetko u ladicama imaju punjače još iz vremena kad su mobiteli bili poput cigli, a o svim onim žicama i žičicama koje trebaju za zvučnike, računalo, drugi mobitel, TV, PlayStation i ostale gadgete da i ne govorimo. Žene vole wireless svijet.

Još jedna slična stvar - posvuda kovanice. Na noćnom ormariću, pored vaze sa cvijećem, na računima, u džepovima, na radnom stolu, u ladici... Dovedite se u red, naročito kad je novac u pitanju. Jasno je da ne nosite torbice niti volite zveckanje u lisnici, ali kovanice i sav sitni novac ima svoje mjesto.

>> Muške navike koje nikad neće priznati >>

Žene ne vole ni stvari ispod stepenica. Dobro, čak i u stanovima u kojima nema stepenica, muškarci su skloni nagomilavanju stvari - cipele, knjige, odjeća, čarape, stari časopisi, igračke - nažalost, te stvari nemaju dekorativnu svrhu. Priznajte da je obično vaša draga ta koja ih posprema, a znajte da to nimalo ne voli.

Prilično brzo će ih izludjeti i lažni eko frik. Istina, u pravu ste ako smatrate da je rezanje cvijeća eko-katastrofa, ali imajte na umu da je ono najčešće upravo iz tog razloga uzgojeno i da ga žene obožavaju. Kad je odjeća u pitanju, točnije sušenje iste, činjenica je da se može objesiti i na otvorenom, ali većina suvremenih perilica ima opciju sušenja pa kad već operete rublje, odmah ga i osušite. to je praktičnije. Žene ne vole kad im je kuća ili dvorište puno rublja.

>> Što žene ne mogu podnijeti kod muškaraca >>

Sijede vlasi dragoj će se trenutno pojaviti kad kažete da ste ostali bez nečega nakon što ostanete bez toga. Nema goreg nego kad dragoj kažete „ostali smo bez šećera/kave/pahuljica/mlijeka/kruha dok istovremeno stavljate posljednji komad ili kap ili zrno pred sebe. To je optužujuća izjava koja vrijeđa, naročito ako joj dodate i onu kako bi bilo lijepo da ona ode kupiti toga što nedostaje. Ovo je vrlo slično i onome kad vratite praznu ili gotovo praznu posudu u frižider, naročito mlijeko u tetrapaku ili neki namaz.

Stalna tema je - briga oko djece. Podloga za noge nakon izlaska iz kade ili ispod tuša ima svoju svrhu. Zašto je onda čitava kupaonica mokra? Ovo posebno vrijedi i kad se odlučite okupati svoje dijete. Briga oko djece nije samo igra u parku, bazenima u zoološkom vrtu već je i pranje, kupanje i brisanje i čišćenje. Nemojte 'najprljavije' stvari ostavljati ženama. A ako se već odlučite obaviti ih, učinite to kako treba.

>> Sedam navike koje čine pravog muškarca >>

Za kraj, mokri ručnici. Opet, podloga za noge nakon izlaska iz kade ili ispod tuša ima svoju svrhu. Zašto je onda čitava kupaonica mokra? Ne daj bože još kad biste okačili ručnike na predviđeno mjesto da ne kupe svu tu vlagu s poda! Žene mrze vidjeti mokre ručnike na podu, na krevetu ili na stolici. Ostavite ih da se osuše na zraku ili ih vratite na kukice gdje im je mjesto.

31.03.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno