« Seks
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
PRIMJENITE

9 savjeta za bolji seks

Da biste bili odlični u krevetu ne morate poznavati sve moguće poze iz priručnika Kama Sutre, bit će dovoljno malo otvoriti um

Dovoljno je malo otvoriti um
Dovoljno je malo otvoriti um (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

dobar seks

Dobar seks ne zahtijeva poznavanje stotina položaja u seksu, posebnu nadarenost i obdarenost, dovoljno je imati suptilan pristup i otvoren um, tvrde stručnjaci i daju nekoliko savjeta koji su sigurno dobrodošli svima.

Budite inovativni - neka vam nove lokacije, novo donje rublje ili zavodljiv pogled partnera budu dovoljan poticaj za akciju. Idealni uvjeti nisu uvijek najbolji za dobar seks. Budite kreativni!

Budite samouvjereni - prisjetite se najboljeg partnera kojeg ste imali u životu. Sigurni smo da se on/ona nije brinuo/la oko toga je li svjetlo u sobi upaljeno ili ugašeno već je samo uvjereno odradio/la posao i to vrlo dobro. Samouvjerenost je važna, ne opterećujte se sitnicama.

Budite u formi - znanstvenici su dokazali da je tjelesna forma i aktivnost afrodizijak za žene, ali osim što privlači suprotni spol i što je zdrava, tjelesna aktivnost poboljšat će vaše performanse u krevetu.

Našalite se na svoj račun - netko tko je dobar u krevetu neće biti previše opterećen sitnicama i znat će se nasmijati kad dođe do neke nepredviđene situacije. To je dobro jer seks bi trebao biti zabavan.

Razmišljajte o seksu - tu ne mislimo samo na razmišljanje o seksu kada se stvari već odvijaju, razmišljajte o njemu i u drugim situacijama kao npr. kad ste u teretani. Promatrajte svijet oko sebe i slobodno razmišljajte o seksu jer to je pravi put prema povećanju libida.

Riješite se predrasuda - bilo da ćete poslušati seksualne fantazije svog partnera ili ćete osvijestiti svoje, otvorenost za nove stvari i ispunjavanje želja partnera je ključ uspjeha.

Stavite tuđe potrebe ispred svojih - suosjećanje prema ljudima na svim područjima života je vrlo važno, ali ako ste suosjećajni i uviđavni pod plahtama to će vašem partneru dati dodatno samopouzdanje pa ćete od dobrog 'igrača' dobiti vrhunskog.

Volite isprobavati nove stvari - najgora stvar za vaš seksualni život je rutina. Kako vam se to ne bi dogodilo svako malo isprobavajte nove stvari koje će začiniti vašu seksualnost.

Znate kad treba malo 'poludjeti' - sposobnost da se opustite i malo 'poludite' s vremena na vrijeme je odlična - kako za vas, tako i za vašeg partnera. Ne morate uvijek paziti jeste li preglasni i čuju li susjedi lupanje kreveta.

30.11.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno