objavljeno 30.11.2016. 23:01:00
PRIMJENITE

9 savjeta za bolji seks

Da biste bili odlični u krevetu ne morate poznavati sve moguće poze iz priručnika Kama Sutre, bit će dovoljno malo otvoriti um

Dovoljno je malo otvoriti um
Dovoljno je malo otvoriti um (Shutterstock)

Dobar seks ne zahtijeva poznavanje stotina položaja u seksu, posebnu nadarenost i obdarenost, dovoljno je imati suptilan pristup i otvoren um, tvrde stručnjaci i daju nekoliko savjeta koji su sigurno dobrodošli svima.

Budite inovativni - neka vam nove lokacije, novo donje rublje ili zavodljiv pogled partnera budu dovoljan poticaj za akciju. Idealni uvjeti nisu uvijek najbolji za dobar seks. Budite kreativni!

Budite samouvjereni - prisjetite se najboljeg partnera kojeg ste imali u životu. Sigurni smo da se on/ona nije brinuo/la oko toga je li svjetlo u sobi upaljeno ili ugašeno već je samo uvjereno odradio/la posao i to vrlo dobro. Samouvjerenost je važna, ne opterećujte se sitnicama.

Budite u formi - znanstvenici su dokazali da je tjelesna forma i aktivnost afrodizijak za žene, ali osim što privlači suprotni spol i što je zdrava, tjelesna aktivnost poboljšat će vaše performanse u krevetu.

Našalite se na svoj račun - netko tko je dobar u krevetu neće biti previše opterećen sitnicama i znat će se nasmijati kad dođe do neke nepredviđene situacije. To je dobro jer seks bi trebao biti zabavan.

Razmišljajte o seksu - tu ne mislimo samo na razmišljanje o seksu kada se stvari već odvijaju, razmišljajte o njemu i u drugim situacijama kao npr. kad ste u teretani. Promatrajte svijet oko sebe i slobodno razmišljajte o seksu jer to je pravi put prema povećanju libida.

Riješite se predrasuda - bilo da ćete poslušati seksualne fantazije svog partnera ili ćete osvijestiti svoje, otvorenost za nove stvari i ispunjavanje želja partnera je ključ uspjeha.

Stavite tuđe potrebe ispred svojih - suosjećanje prema ljudima na svim područjima života je vrlo važno, ali ako ste suosjećajni i uviđavni pod plahtama to će vašem partneru dati dodatno samopouzdanje pa ćete od dobrog 'igrača' dobiti vrhunskog.

Volite isprobavati nove stvari - najgora stvar za vaš seksualni život je rutina. Kako vam se to ne bi dogodilo svako malo isprobavajte nove stvari koje će začiniti vašu seksualnost.

Znate kad treba malo 'poludjeti' - sposobnost da se opustite i malo 'poludite' s vremena na vrijeme je odlična - kako za vas, tako i za vašeg partnera. Ne morate uvijek paziti jeste li preglasni i čuju li susjedi lupanje kreveta.

30.11.2016. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/9-savjeta-za-bolji-seks/101644/