« Žene
objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana
EH, DA...

5 znakova da je vaša veza isključivo tjelesna

Izgleda li ovako kad niste u krevetu?
Izgleda li ovako kad niste u krevetu? (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

seks

,

veza

Što je glavno u vašoj vezi - ljubav ili samo kemija, preciznije seks? Na pitanje koje mnoge muči na početku nove veze nije lako odgovoriti, no postoje neki pokazatelji koji vam mogu pomoći da doznate o čemu je točno riječ.

Ovih pet znakova odaje da je vaša veza isključivo fizička.

Ne čujete se svaki dan - ako se ne vidite ni ne čujete svaki dan niti vas zanima što on radi kada ste izvan kreveta, onda očito s njim ne želite ostvariti nikakav dublji odnos

Ne znate ništa o njegovoj obitelji - ne samo da niste upoznali njegove roditelje već ni ne znate apsolutno ništa o njima, kao ni ima li braće ili sestara jer ga o tome niste ni pitali, a ni on vas? To nam baš i ne zvuči kao ljubav.

Ne znate o čemu biste pričali - ako nakon seksa šutke ležite jedno pored drugog jer ne znate o čemu biste pričali, onda vjerojatno nemate puno zajedničkoga osim, naravno, akcije pod plahtama.

Nije vas upoznao s prijateljima - puno je lakše nekoga s kim se viđate upoznati s prijateljima nego s roditeljima, a ako nije napravio ni to (ali ni vi), onda je jasno da s vama ne želi ništa više od seksa.

Nikada se niste posvađali - vjerojatno zato što ni ne komunicirate puno već većinu zajedničkog vremena provodite pod plahtama. Svađe i nesuglasice su normalna i neizbježna stvar u svakoj ljubavnoj vezi i ne kaže se uzalud da se oni koji se svađaju i vole.

20.08.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno