« Seks
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
OPA :)

5 ženskih trikova za bolji seks

Žene mogu u krevetu napraviti prava mala čuda, a samo par jednostavnih poteza natjerat će muškarce da potpuno izgube glavu

Inicijativa je uvijek dobrodošla...
Inicijativa je uvijek dobrodošla... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

savjeti

,

dobar seks

,

trikovi

Žene mogu od seksa napraviti dvije dijametralno suprotne stvari - genijalno iskustvo i ono koje ćete zaboraviti istog trena kad zatvorite vrata za sobom.

Ako želite biti žena koja radi ono prvo, trebate samo pet jednostavnih poteza koji će natjerati muškarce da potpuno izgube glavu.

Muškarce strašno napaljuje kad žena preuzme inicijativu, a pogotovo kad se to dogodi iznenada i bez najave, uz jednostavnu poruku - želim seks, ovdje i sada, bez izgovora. Nema muškarca koji će na takav izazov ostati ravnodušan.

Naravno, jednako tako će muškarce uzbuditi kad tijekom predigre žena preuzme inicijativu i pređe na glavni čin koji je muškarcima toliko drag.

Nadalje, muškarci obožavaju kad ih tijekom seksa žena pogleda ravno u oči, a još ako uspije namjestiti onaj zavodljivi, pomalo drski pogled nema tog muškaraca koji se neće raspametiti.

Jednako tako, ako ne i jače djeluje pogled upućen muškarcu tijekom oralnog seksa, koji će uzbuđenje podići na jednu sasvim novu i neočekivanu razinu.

Za kraj, bit će dovoljno da žena šapne pokoju želju na muško uho, to će ga natjerati da se pokaže u najboljem svjetlu i napravi sve da ženu dovede do gromovitog vrhunca.

12.09.2017. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno