« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SAVJETI :)

5 stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

Uvjerene ste da o muškarcima znate baš sve, no je li to baš tako? Evo par zanimljivih detalja koje možda ipak ne znate

Mislite da ga poznajete...?
Mislite da ga poznajete...? (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

Žene misle da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, no naravno da je to prilično pogrešan pristup - ima stvari koje o muškarcima definitivno ne znate, a mi smo vam pripremili pet stvari koje muškarci vole... čisto da ne bi bilo da vas nismo informirali.

Dakle, muškarci vole:

Biti sami - muškarci nisu uvijek za druženja, ispijanja kave u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu po shopping centrima. Pripadnici jačeg spola vole imati trenutke samo za sebe, toplinu svog doma, uživati uz dobar film ili knjigu ili ne radeći apsolutno ništa, i žene su im tada višak

Gledati druge žene - pa makar one bile i tuđe, jednostavno, nisu slijepi i ispratit će pogledom lijepu ženu bez obzira jeste li vi kraj njega ili ne. To nema veze s vama.

Komplimente - baš svaki muškarac želi da njegova partnerica ima visoko mišljenje o njemu i da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i naročito seksualnoj sposobnosti.

Skupe i brze automobile - OK, to vjerojatno znate, to su njihovi snovi jednaki ženskim o cipelama, torbama i haljinama vrhunskih dizajnera

Za kraj - jutarnja erekcija neme veze sa ženama - jutarnja erekcija je samo posljedica snova.
Naime, tijekom REM ciklusa neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U prosjeku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tijekom normalnog sna.

25.08.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno