objavljeno 25.08.2017. 20:01:00
SAVJETI :)

5 stvari koje žene trebaju znati o muškarcima

Uvjerene ste da o muškarcima znate baš sve, no je li to baš tako? Evo par zanimljivih detalja koje možda ipak ne znate

Mislite da ga poznajete...?
Mislite da ga poznajete...? (Arhiva)

Žene misle da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, no naravno da je to prilično pogrešan pristup - ima stvari koje o muškarcima definitivno ne znate, a mi smo vam pripremili pet stvari koje muškarci vole... čisto da ne bi bilo da vas nismo informirali.

Dakle, muškarci vole:

Biti sami - muškarci nisu uvijek za druženja, ispijanja kave u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu po shopping centrima. Pripadnici jačeg spola vole imati trenutke samo za sebe, toplinu svog doma, uživati uz dobar film ili knjigu ili ne radeći apsolutno ništa, i žene su im tada višak

Gledati druge žene - pa makar one bile i tuđe, jednostavno, nisu slijepi i ispratit će pogledom lijepu ženu bez obzira jeste li vi kraj njega ili ne. To nema veze s vama.

Komplimente - baš svaki muškarac želi da njegova partnerica ima visoko mišljenje o njemu i da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i naročito seksualnoj sposobnosti.

Skupe i brze automobile - OK, to vjerojatno znate, to su njihovi snovi jednaki ženskim o cipelama, torbama i haljinama vrhunskih dizajnera

Za kraj - jutarnja erekcija neme veze sa ženama - jutarnja erekcija je samo posljedica snova.
Naime, tijekom REM ciklusa neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U prosjeku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tijekom normalnog sna.

25.08.2017. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/5-stvari-koje-zene-trebaju-znati-o-muskarcima/106940/