« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
PRIMJENITE

5 savjeta za mršavljenje bez dijete

Mršavljenje bez dijete nije samo mokri san svih s viškom kilograma već stvarnost koju možete živjeti i vi ako primjenite ove savjete

Nije potrebna dijeta da biste voljeli svoju vagu
Nije potrebna dijeta da biste voljeli svoju vagu (Shutterstock)
Više o

mršavljenje

,

savjeti

,

trikovi

,

mršavljenje bez dijete

Mršavljenje bez dijete zvuči kao nemoguća misija većini ljudi koji muku muče s viškom kilograma, no zapravo to može biti problem samo onima koji imaju drugu muku - nedostatak samokontrole.

Naime, dovoljno je usvojiti nekoliko zdravih navika koje će vam u nekoliko mjeseci dokazati da su dobre - skinut ćete nekoliko kilograma bez ikakve dijete, pa da vidimo kojih je to pet zlatnih savjeta

Grickalice - nisu zabranjene, štoviše, poželjne su kao međuobrok, no naravno ne čips ili nešto slično što ćete kupiti u trgovini, već voće, suho voće, jogurt, lagani smoothie i slično.

Juhe - juhe su čudo, bez šale, a naročito ako ih uvijek kuhate sami. Znat ćete što jedete, napunit ćete se vitaminima i mineralima, a dokazano je da se nakon juhe pojede i 40 posto manje glavnog jela i priloga. 

Raznovrsna prehrana - svi imamo tendenciju standardizirati prehranu kod kuće i na poslu na nekoliko jela koja s lakoćom pripremamo ili naručujemo bez grižnje savjesti, a zapravo bi trebali poraditi na raznovrsnosti svoj jelovnika i uključiti što više voća, povrća i ribe.

Salate - one su dvosjekli mač, jer ma koliko vi zdravih namirnica s malo kalorija stavili u zdjelu, sve će biti uzalud ako to prelijete nekim kupovnim umakom prepunim šećera i aditiva. Znači, salate da, ali umak napravite sami, kako bi točno znali što jedete.

Voda - recept je jednostavan, prije svakog jela treba popiti veliku čašu vode i opet ćete pojesti manje, unijeti manje kalorija i na taj način lagano gubiti višak kilograma.

Eto, ukratko - natjerajte se na promjenu načina na koji jedete i doživljavate hranu, pripremajte je sami od svježih sastojaka i željena linija neće biti nedostižna, upravo suprotno.

29.04.2016. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno