« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
ZAPAMTITE!

5 lakih savjeta za mršavljenje

Osim toga, vjerovali ili ne, čak i ako poradite na držanju i više spavate, možete uočiti značajne promjene na svom tijelu

Skidajte kile lako i dobro ;)
Skidajte kile lako i dobro ;) (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

linija

,

bolja linija

Mršavljenje je nekim ljudima muka, dok drugi nemaju nikakvih problema s držanjem težine pod kontrolom... pa zašto ne biste i vi?

Naime, svakodnevni zadaci poput čišćenja, vrtlarenja ili kupovine također sagorijevaju kalorije. Osim toga, vjerovali ili ne, čak i ako poradite na držanju i više spavate, možete uočiti značajne promjene na svom tijelu.

Evo pet jednostavnih načina da skinete višak kilograma i dovedete tijelo u bolju formu.

Budite vani - želite vježbati, a ne da vam se u teretanu? Vrtlarenje je odlična alternativa. Košnja trave u prosjeku u satu sagori 400 kalorija. Na drugom mjestu je okopavanje vrta koje u satu sagori 250 kalorija, dok će sat plijevljenja sagorjeti 175 kalorija.

>> Mršavljenje za lijenčine >>

Dobro se naspavajte - kad spavamo, u prosjeku sagorimo oko 300 kalorija. Kvalitetan san pomaže nam i napuniti tijelo energijom, koja će nas održati aktivnima kroz dan, a i odličan je alat za rješavanje nagomilanog stresa, koji također pridonosi debljanju.

Držite se ravno - prema dr. Holly Philips, uspravno držanje poboljšava protočnost kisika u tijelu. To osigurava više energije u danu, što znači da možete biti aktivniji. Dobro držanje također će vas vizualno učiniti vitkijima. Uspravite leđa, ramena zabacite i duboko dišite.

Čistite svoj dom - ako mrzite tjelovježbu i čišćenje, možete ubiti dvije muhe jednim udarcem. Dom ionako morate održavati čistim, a usisavanje i brisanje prašine slično je vježbanju. Drugim riječima, efikasno je za sagorijevanje kalorija. Istraživanja su pokazala da ćete, ako mjesečno na čišćenje utrošite 18 sati, sagorjeti oko 4000 kalorija.

>> 10 trikova za mršavljenje bez dijete >>

Pijte više vode - istraživanja su pokazala da pijenje vode pomaže u mršavljenju.

Sve u svemu, nadam se da možete... nije tako teško ;)

11.09.2021. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno