« Seks
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
EHH ...

3 stvari koje žene najviše brinu tijekom seksa

Žene se tijekom seksa vrlo često ograničavaju svojim razmišljanjima koja im ne dozvoljavaju da se predaju užicima

Možete li se osloboditi pogrešnih misli?
Možete li se osloboditi pogrešnih misli? (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

tijelo

,

razmišljanje o seksu

Seks će biti dobar jedino ako su oba partnera opuštena, što obično nije slučaj u prvih par seksualnih odnosa s novim partnerom, no kad se taj grč nastavi i dalje, očito je riječ o problemu koji treba hitno riješiti.

Muškarce muče prilično jednostavna i logična pitanja - hoće li zakazati njegov najbolji prijatelj i hoće li uspješno zadovoljiti partnericu, no kad su žene u pitanju, tu se roje neke sasvim druge misli.

Fizičke nesavršenosti - briga oko izgleda golog tijela je jedna od glavnih muka većine žena u krevetu, a razmišljanje o položajima u kojima se te navodne nesavršenosti ne vide definitivno ograničavaju mogućnost uživanja u seksu. Poruka ženama - muškarci vole golo žensko tijelo. Ne vide celulit. Ne vide strije. Vide golo tijelo. Stvarno nije komplicirano ...

Izgled tijekom orgazma - OK, to već stvarno nema smisla, ali stvarno velik broj žena brine o tome. Pa što onda ako će vam izraz lica biti smiješan, važna je reakcija koju će muškarac prepoznati kao autentičnu, tada ga stvarno nije ništa briga jer je ispunjen ponosom što je uspio zadovoljiti partnericu.

Nedovoljno iskustvo - žene koje su u životu bile skromne u izboru partnera i poza koje su upražnjavale obično razmišljaju o tome hoće li zbog toga biti neuspješne s novim partnerom i brinu hoće li ga zadovoljiti. I opet isto - muškarce pali golo žensko tijelo. Muškarcima je lako doći do orgazma. Ne brinite, opustite se ...

Sve u svemu, kad se odlučite za seks, ne razmišljajte puno - prepustite se i uživajte.

10.02.2016. 21:51:00
Novi komentar
nužno
nužno