« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana
SAVJETI

3 sjajna međuobroka

Doručak je prošao odavno i već ste malko gladni? E pa, nemojte svratiti u pekaru, radije pojedite ove stvari

Gricnite nešto, ali zdravo!
Gricnite nešto, ali zdravo! (Arhiva)
Više o

povrće

,

humus

,

maslac od kikirikija

,

smoothie

Nije rijetkost da ste već gladni ubrzo nakon doručka, jer ga očito niste pojeli kako treba. E pa , što bi onda trebalo nešto prigristi između doručka i ručka ili ručka i večere?

Može se, naravno, no ako želite živjeti zdravije, nutricionistica Azahara Blanco ima nekoliko ukusnih prijedloga. Dala je recepte za tri jela koja će se uklopiti u zdrav životni stil i suzbiti glad do idućeg obroka, piše Marca.

Humus s hrskavim povrćem - za pripremu humusa potrebno je pomiješati kuhani slanutak, tahini pastu, limunov sok, maslinovo ulje i češnjak. Uz njega poslužite povrće poput mrkve, krastavca i celera.

Smoothie od voća i jogurta - ovaj obrok će osigurati tijelu proteine i hranjive tvari te zadovoljiti vašu želju za slatkim. U blender ubacite svoje omiljeno voće (jagode, banane, naranče ili mango) te ga pomiješajte s mlijekom ili jogurtom i ledom.

Štapići od jabuka s maslacem od kikirikija - jabuka je izvor vlakana i hranjivih tvari, a u kombinaciji s maslacem od kikirikija dobivate zasitnu kombinaciju zdravih masti i proteina. Za pripremu morate samo narezati jabuku na štapiće i poslužiti uz maslac od kikirikija.

Eto, ovo su ponude, pa vi izaberite....

03.07.2023. 09:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.07.2023. 09:20
    dobro je i ukusno
Novi komentar
nužno
nužno