« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
DRAGI ...

Znakovi koji otkrivaju da ga volite

Žene ljubav shvaćaju ozbiljnije od muškaraca, pa im je izuzetno važno da na vrijeme prepoznaju svoje stvarne osjećaje

Kako biti sigurni da ga volite?
Kako biti sigurni da ga volite? (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

žene

,

znakovi

Ženama je ljubav vrlo važna, važnija nego muškarcima koji je često brkaju s ugodom koju osjećaju u odnosu, i potrebno im je na vrijeme prepoznati svoje osjećaje kako bi bile sigurne da se radi stvarno o ljubavi.

Kako onda prepoznati ljubav u svom ponašanju? Za početak, kad počnete braniti svog dragog i njegove postupke čak i pred najboljim prijateljicama, to vam je dobar znak da su vaši osjećaji stvarno duboki. 

>> Što je ženama potrebno za sreću >>

Štoviše, kad one počnu spominjati njegove mane, a vama su one postale neodoljive i simpatične, budite sigurni da to nije samo zaljubljenost. To će vam dodatno potvrditi smijuljenje bez nekog posebnog razloga, preciznije, kad shvatite da ste se prisjetili nečega što on radi i nasmijali se ... znači da vam je stalno na pameti i da imate vrlo snažne osjećaje prema njemu.

>> Žene u četrdesetima spremne su za pravu ljubav >>

Spominjanje svog muškarca pred svima i na svakom mjestu sljedeći je vrlo jasan znak da ste a) ponosni na njega i b) da ga stvarno volite. 

Kad uz to u svakoj ljubavnoj pjesmi prepoznajete baš vas dvoje, njegovi vam hobiji postaju zabavni i prihvatljivi (pa čak i gledanje nogometa), budite sigurni - vi ga volite i spremni ste mu to reći.

02.12.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno