« Seks
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Ženski neugodnjaci u seksu

Žene se za seks ponekad pripremaju kao za izlazak na najmondenije mjesto, no ove stvari koje su njima neugodne, muškarci ni ne primjećuju

Ne, u seksu ne mora biti sve savršeno
Ne, u seksu ne mora biti sve savršeno (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

neugodne situacije

Prvi seks s novim partnerom prilika je koja se ne propušta - tada se trebate pokazati u najboljem svjetlu kako biste taj novi korak u svojoj vezi uspješno apsolvirali. Žene su tu još osjetljivije od muškaraca, a kako razmišljaju o stvarima koje muškarce neće zanimati, pritisak je još veći.

Tako, primjerice, možete biti potpuno sigurni da neće primjetiti da niste uspjeli ukloniti sve dlačice s nogu jutros ili jučer, jer sam pogled na vaše golo tijelo neće njegovom mozgu dozvoliti da uočava takve detalje.

Također, ako se seks dogodio, a vi baš i niste bili spremni, lako se moglo dogoditi da vam ostanu gaćice koje su sve samo ne seksi na vama. Ne brinite, njega zanima jedino kako da ih skine, a ne kako izgledaju. 

Niti push-up grudnjak neće ga smetati, jer kad ga napokon skine, ma što pronašao u njemu bit će golo i njemu dostupno, znači - fantastično.

Jednako tako, pri ulasku u spavaću sobu njemu će biti jedino važno da postoji dovoljno mjesta na krevetu za vas dvoje, a sve ono što je nabacano oko njega jednostavno neće doprijeti do njegovog mozga - nered muškarci i inače teško primjećuju.

Za kraj, ako ga tijekom seksa slučajno zviznete laktom ili nogom, da vam nije palo na pamet ispričavati se unedogled - jedno kratko sorry uz osmijeh i nastavak onoga što ste do tada radili njemu je dovoljan.

21.05.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno