« Žene
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PRIPAZITE

Ženske zablude koje odbijaju muškarce

Kad se tip za kojeg ste opako zagrijali najednom postane hladan i udaljen, mora da ste napravili nešto od ovoga ...

Zašto je otišao?
Zašto je otišao? (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

prekid veze

,

muškarci

,

pogreške

,

signali

Zaljubljenost nas čini pomalo neopreznima, pa se ženama nerijetko događa da se potpuno prepuste novom partneru koji, naizgled iz čistog mira, počinje bivati sve hladniji i udaljeniji i veza na kraju propadne.

Takav rasplet situacije koja se činila idealnom najčešće je rezultat pogrešaka koje žene potpuno nesvjesno rade, a prva među njima je - nesigurnost. Muškarci vole sigurne i samostalne žene, a samo rijetki sanjanju o nesigurnim osobama kojima će uvijek moći dominirati. 

>> Pogreške koje žene rade na početku veze >>

Što odaje nesigurnost? Neke male stvari - ružne riječi o bivšem, ružne riječi o drugim ženama, želja za stalnim pokazivanjem u javnosti. Sve to govori više o vama nego o njima, pa će se novi partner zapitati nećete li i o njemu govoriti takve stvari ...

Seksualnu i emotivnu privlačnost ne treba brkati jer su udaljene jedna od druge svjetlosnim godinama. Da, on je zgodan i želite njegovo tijelo, no jeste li stvarno zaljubljeni ili je to samo i jedino strast? Odgovor na ovo pitanje dat će vam ujedno odgovor o budućnosti vaše veze.

>> 15 pogrešaka koje žene čine u vezi >>

I da, on možda jest potencijal za vezu, no može li se promijeniti? To je vjerojatno i najčešća pogreška - vjerujte, neće (hoće, ali jedan od njih stotinu, otprilike).

20.12.2014. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno