objavljeno 20.12.2014. 21:01:00
PRIPAZITE

Ženske zablude koje odbijaju muškarce

Kad se tip za kojeg ste opako zagrijali najednom postane hladan i udaljen, mora da ste napravili nešto od ovoga ...

Zašto je otišao?
Zašto je otišao? (Arhiva)

Zaljubljenost nas čini pomalo neopreznima, pa se ženama nerijetko događa da se potpuno prepuste novom partneru koji, naizgled iz čistog mira, počinje bivati sve hladniji i udaljeniji i veza na kraju propadne.

Takav rasplet situacije koja se činila idealnom najčešće je rezultat pogrešaka koje žene potpuno nesvjesno rade, a prva među njima je - nesigurnost. Muškarci vole sigurne i samostalne žene, a samo rijetki sanjanju o nesigurnim osobama kojima će uvijek moći dominirati. 

>> Pogreške koje žene rade na početku veze >>

Što odaje nesigurnost? Neke male stvari - ružne riječi o bivšem, ružne riječi o drugim ženama, želja za stalnim pokazivanjem u javnosti. Sve to govori više o vama nego o njima, pa će se novi partner zapitati nećete li i o njemu govoriti takve stvari ...

Seksualnu i emotivnu privlačnost ne treba brkati jer su udaljene jedna od druge svjetlosnim godinama. Da, on je zgodan i želite njegovo tijelo, no jeste li stvarno zaljubljeni ili je to samo i jedino strast? Odgovor na ovo pitanje dat će vam ujedno odgovor o budućnosti vaše veze.

>> 15 pogrešaka koje žene čine u vezi >>

I da, on možda jest potencijal za vezu, no može li se promijeniti? To je vjerojatno i najčešća pogreška - vjerujte, neće (hoće, ali jedan od njih stotinu, otprilike).

20.12.2014. 21:01:00
http://m.metro-portal.hr/zenske-zablude-koje-odbijaju-muskarce/89122/