« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Ženske tajne u seksu

Ako s dragom razgovarate o seksu, to je i više nego korisno i dobro za vezu, no postoje neke stvari koje će žene ipak zadržati za sebe ... a trebali bi ih znati

Eh, kad bi ti samo znao ...
Eh, kad bi ti samo znao ... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

tajne

Žene razgovaraju o seksu, no naravno da su im glavne sugovornice kad se pokrene ta tema prijateljice, a partner baš i ne, pokazalo je zanimljivo istraživanje koje je dalo još neke rezultate koji su iznenadili istraživače. 

Ako ste se pitali koje su teme na tapeti kad žene izađu s prijateljicama, odgovor je sljedeći - njih trećina će tijekom izlaska načeti temu seksa, dok će istu stvar napraviti samo 16 posto žena tijekom izlaska s partnerom. Na takvim izlascima podjednak broj započinje razgovore o praznicima i obitelji.

Zanimljiv podatak nad kojim bi se muškarci trebali dobro zamisliti - žene se u prosjeku puno duže i pažljivije sređuju za izlazak s prijateljicama nego s partnerom.

Za utjehu, glavna tema ženskih večeri su ipak muškarci, jer je gotovo dvije trećine ispitanica priznalo da je na izlasku s prijateljicama razgovaralo o svojim partnerima, a dobra polovica se ubrzo prebacila na tračanje o vezama svojih prijatelja i poznanika. 

05.11.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno