« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
MA DA?!

Žene više vole igrice od seksa?!

Prosječna žena koja voli igrice provede više vremena pred ekranom od muškarca - žene na igranje troše 23.1 posto svog slobodnog vremena

Ženama su igrice zakon
Ženama su igrice zakon (DeviantArt)
Više o

žene

,

seks

,

video igrice

Računalne igrice se obično shvaćaju kao zabava za klince i nedorasle muškarce koji nerijetko zanemaruju bračne obaveze zbog bitke na nekom izmišljenom svijetu protiv čudovišta, ali istina je potpuno drugačija. 

>> Žene više igraju igrice od muškaraca >>

Naime, oba spola se u gotovo jednakom postotku igraju na računalu, a ono što je iznenadilo istraživače je činjenica da prosječna žena koja voli igrice provede više vremena pred ekranom od muškarca - žene na igranje troše 23.1 posto svog slobodnog vremena, dok muškarci troše 22.3 posto.

>> Kakve računalne igrice vole žene >>

Velika je razlika ipak u vrsti igara koje splovi preferiraju - muškarcima su zanimljivije igre koje imaju neki natjecateljski element u sebi, dok je za dvije trećine žena igranje način na koji se oslobađaju stresa, pa traže igre s društvenim elementom ili one u kojima se mora dosta razmišljati.

>> Najpopularnije online igre za žene >>

Muškarci, s druge strane, svoje vrijeme troše na pokeraške i igre na sreću te, naravno, ubijanje neprijatelja svih rasa, vrsta i boja.

No, za kraj dolazi najšokantniji podatak - žene će češće zaboraviti na bračne obaveze zbog igrica od muškaraca ...

30.10.2015. 22:23:56
Novi komentar
nužno
nužno