« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TRENDOVI

Žene u četrdesetima navalile na erotsko donje rublje

Za razliku od prilično nedavnih vremena kad su žene kupovale erotsko donje rublje za svoje muškarce, sad ga kupuju zbog sebe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

donje rublje

,

žensko donje rublje

,

četrdesete

,

seksi donje rublje

,

erotsko donje rublje

Erotsko donje rublje na ženi san je gotovo svakog muškarca, pa ne čudi da spada među omiljenije poklone, a i žene su ga često same kupovale ne bi li bile primamljivije svojim muškarcima.

No, vremena se mijenjaju, a jedna francuska tvrtka koja prodaje donje rublje i seksi igračke pratila je svoju prodaju i ustanovila da žene u četrdesetima na erotsko donje rublje troše dvostruko više novca od 20-godišnjakinja, kao i porast prodaje u tom segmentu od 50 posto.

>> Što vaše gaćice govore o vama >>

Štoviše, uz seksi donje rublje žene su sve češće kupovale i razne igračke na koje su trošile još i više, a odgovori u anketama dali su očekivano objašnjenje - 50 nijansi sive. Svjetski bestseller koji je poharao knjižare promijenio je poglede na seks i erotsko donje rublje više nije rezervirano samo za muške poglede, već ga žene kupuju kako bi ugodile sebi.

>> Boja donjeg rublja otkriva kakvi ste u krevetu >>

Uz to, pokazalo se da u trgovinama erotskog donjeg rublja žene u četrdesetima provode gotovo sat vremena, a one dvostruko mlađe tek petnaestak minuta. Zanimljivo je i da tri četvrtine njih u trgovine dolazi s partnerom i zajedno biraju što će kupiti. 

11.06.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno